Pénzrablás a Városligetben – Tudnivalók

Mielőtt elkezded a játékot, menj végig a lenti pontokon, hogy biztosan minden készen álljon a szórakozáshoz.

Figyelem! A Néprajzi Múzeum kedd-vasárnap 10:00 – 18:00-ig tart nyitva így a játék csak ezen időszak alatt játszható. 

N

Töltsd le az applikációt

A játékhoz szükség lesz egy alkalmazásra, amellyel a szabad szemmel  láthatatlan játékelemeket tudjátok majd megjeleníteni. Az alkalmazást csak akkor kell használnotok ha a játékmester erre kér titeket.

Letöltés Androidos telefonra

Letöltés iPhone-ra

N

Töltsétek le a térképet

A játék helyszíneit a térképen fogjátok látni. A térképet a telefonotokra letöltve tudjátok megnézni. Kérjük, hogy a játék végéig tartsátok meg.

Térkép letöltése

N

Menjetek a kiindulási helyszínre

A játék megkezdéséhez a kiindulási helyre kell mennetek. A lenti linkre kattintva megnyílik a Google Térkép és pontosan a kiindulási helyre fog navigálni titeket. 

Megnézem a helyszínt

N

Írjatok a Professzornak

Ha megérkeztetek a játék helyszínére, írjatok a virtuális játékmesternek aki nem más, mint A Professzor. Ő fog titeket irányítani a játék során.

Kapcsolatba lépek a Professzorral

Böngészőből elérhető chathez kattints ide

 

N

Díjmentes mosdó és Wi-Fi használat

A Városliget Zrt. jóvoltából díjmentesen használhatjátok a mosdót és díjmentesen használhatjátok a Városliget Wi-Fi hálozatát. Ehhez csak egy rövid regisztrációra lesz szükségetek a lenti linken.

Regisztráció

Tipp: Ha a csapatban vegyesen vagytok fiúk és lányok akkor 1 fiúnak és 1 lánynak is regisztrálnia kell a mosdóhasználat miatt, de azonos neműek bemehetnek ugyanazzal a regisztrációval.

Térkép a játékhoz

Válassz pénznemet