Varázsvilág 2  – Tudnivalók

Mielőtt elkezded a játékot, menj végig a lenti pontokon, hogy biztosan minden készen álljon a szórakozáshoz.

N

Töltsd le az applikációt

A játékhoz szükség lesz egy alkalmazásra, amellyel a szabad szemmel  láthatatlan játékelemeket tudjátok majd megjeleníteni. Az alkalmazást csak akkor kell használnotok ha a játékmester erre kér titeket.

Letöltés Androidos telefonra

Letöltés iPhone-ra

N

Töltsétek le a térképet

A játék helyszíneit a térképen fogjátok látni. A térképet a telefonotokra letöltve tudjátok megnézni. Kérjük, hogy a játék végéig tartsátok meg.

Térkép letöltése

N

Menjetek a kiindulási helyszínre

A játék megkezdéséhez a kiindulási helyre kell mennetek. A lenti linkre kattintva megnyílik a Google Térkép és pontosan a kiindulási helyre fog navigálni titeket.

Megnézem a helyszínt

N

Írjatok a Professzornak

Ha megérkeztetek a játék helyszínére, írjatok a virtuális játékmesternek aki nem más, mint A Professzor. Ő fog titeket irányítani a játék során.

Kapcsolatba lépek Hermioneval

Böngészőből elérhető chathez kattints ide

 

N

Díjmentes mosdó és Wi-Fi használat

A Városliget Zrt. jóvoltából díjmentesen használhatjátok a mosdót és díjmentesen használhatjátok a Városliget Wi-Fi hálozatát. Ehhez csak egy rövid regisztrációra lesz szükségetek a lenti linken.

Regisztráció

Tipp: Ha a csapatban vegyesen vagytok fiúk és lányok akkor 1 fiúnak és 1 lánynak is regisztrálnia kell a mosdóhasználat miatt, de azonos neműek bemehetnek ugyanazzal a regisztrációval.

Technikai Instrukciók (Figyelmesen olvasd el indulás előtt)

Üdv nektek bátor muglik!

A küldetésetek során két-féle eszközt kell használnotok. Ennek az útmutatónak az elolvasása után gond nélkül tudjátok majd használni mindegyiket. Kezdjük hát!

1. Varázsvilág

Az applikáció megnyitása után válasszátok a “Varázsvilág 2” lehetőséget, majd azon belül a “Varázsvilág” menüpontot.

Így működik: 

– Legyen bekapcsolva a telefonotokon a GPS
– Engedélyezzétek az alkalmazás számára a GPS használatát
– A menüpont kiválasztása után elindul a telefon kamerája amivel végig kell pásztáznotok a környéket, egészen addig, amíg meg nem találjátok a mágikus tárgyakat és az összetevőket.

2. Varázslatok

Az applikáció megnyitása után válasszátok a “Varázsvilág” lehetőséget, majd azon belül a “Varázslatok” menüpontot.

Hogyan működik? 

Alapesetben a telefon kamera képét fogjátok látni. Ha a megfelelő helyre irányítjátok a kamerát, akkor megjelennek a varázslatok.

4. Gombok

Az alkalmazás használata során számos gombot láthattok majd. Ezeket az alábbi módon kell használnotok:

Információ gomb – Amikor Hermione jelzi nektek nyomjátok meg és a megfelelő weboldal fog megnyílni
Hang gomb– Amikor Hermione jelzi nektek nyomjátok meg és hallgassátok meg a hangot
Táska gomb – Rakjátok az összetevőket a táskába, majd a főmenüben ugyanezzel a gombbal tudjátok megnézni, hogy eddig milyen eszközök vannak a hátizsákban.
Kérdőjel gomb – A segítségek oldalt nyitja meg

3. Chat

Vegyétek fel a kapcsolatot Hermione-val. Ezt a facebook oldalon keresztül fogjátok tudni megtenni. Egyszerűen nyissátok meg az oldalt és írjatok üzenetet Hermione-nak.

Üdv,
A CityEscape alkotói

Történet

A Sötét nagyúr elbukott és béke honol a Varázsvilágban. A kiválasztottat mégis szörnyű rémálmok gyötrik. Minden nap ugyanaz a történet: 

Voldemort bukása után a halálfalók közül sokan elmenekültek és még nem sikerült őket kézrekeríteni. Noha vezérük már halott, ők nem képesek ezt elfogadni és ahol csak megjelennek rombolnak. Valahogyan megtalálják Dumbledore régi időnyerőjét és ennek segítségével akarják megváltoztatni a múltat. Egy… Kettő.. Három… egyre csak forgatják míg végül a megfelelő dátumhoz érnek és…

A Kiválasztott hirtelen felriad. Minden nap ugyanaz a rémálom. De vajon tényleg csak álom volt? Ezt csak egy módon derítheti ki: Neki is vissza kell utaznia az időben és meg kell akadályoznia, hogy visszahozzák a Sötét nagyurat. Így hát elhozza a Minisztériumban tárolt időnyerőt, sóhajt egyet majd elindul. Nincs mit tenni, kezdődik minden elölről.

Azonban valami balul sült el, az idő és a tér összekavarodott, így  könnyen lehet, hogy a Kiválasztott örökre a múlt rabja marad. Természetesen Ron és Hermione meg szeretnék menteni, de ha ők is ott maradnak ki indulna a keresésükre? Ezért Hermione egy zseniális tervet eszelt ki. Emlékeztek még a szerencselé néven emlegetett Felix Felicis-re? Aki ezt megissza minden vállalkozását siker koronázza. Ha ennek hatása alatt indulnak a Kiválasztott megmentésére nem vallhatnak kudarcot. Azonban néhány összetevő még hiányzik, amelyet nektek kell összegyűjtenetek. Készen álltok a feladatra? 

Térkép a játékhoz

Válassz pénznemet