A Sötét nagyúr visszatért!

Több éve már, hogy a mindent eldöntő roxforti üzközetben Harry legyőzte Voldemortot és elhozta a békét a varázsvilágba. Azonban a napokban találtak egy pergament, amely szerint a Sötét nagyúr sajnálatos módon ismét visszatért és sereget toboroz, hogy bosszútálhasson.

Ez hogyan lehetséges? Hiszen minden Horcrux elpusztult! Eddig mindenki így hitte, de valójában amikor “Ő, akit nem nevezünk nevén” rájött, hogy Harryék Horcruxokra vadásznak, elrejtett még egy lélekdarabot.

Az aurorok és Harry is nagy erőkkel keresik ezt az utolsó Horcruxot, azonban eddig nem jártak sikerrel.

Szakértők szerint egy ritka varázslat miatt ezt a Horcruxot csak muglik képesek megtalálni, ezért a varázsvilágnak most egy bátor csapatra van szüksége akik végérvényesen megszabadítják a világot a Sötét nagyúr zsarnoksáságtól.

Technikai Instrukciók (Csak új játékosoknak)

Üdv nektek bátor muglik!

A küldetésetek során két-féle eszközt kell használnotok. Ennek az útmutatónak az elolvasása után gond nélkül tudjátok majd használni mindegyiket. Kezdjük hát!

1. Horcrux kereső

Az applikáció megnyitása után válasszátok a “Varázsvilág” lehetőséget, majd azon belül a “Horcrux kereső” menüpontot.

Így működik: 

– Legyen bekapcsolva a telefonotokon a GPS
– Engedélyezzétek az alkalmazás számára a GPS használatát
– A menüpont kiválasztása után elindul a telefon kamerája amivel végig kell pásztáznotok a környéket, egészen addig, amíg meg nem találjátok a Horcruxot.

2. Varázslatok

Az applikáció megnyitása után válasszátok a “Varázsvilág” lehetőséget, majd azon belül a “Varázslatok” menüpontot.

Hogyan működik? 

Alapesetben a telefon kamera képét fogjátok látni. Ha a megfelelő helyre irányítjátok a kamerát, akkor megjelennek a varázslatok. 

3. Chat

Vegyétek fel a kapcsolatot Hermione-val. Ezt a facebook oldalon keresztül fogjátok tudni megtenni. Egyszerűen nyissátok meg az oldalt és írjatok üzenetet Hermione-nak.

Üdv,
A CityEscape alkotói

Kiindulási helyszín

Keressétek a lenti linken elérhető helyet. Amint odaértetek lépjetek kapcsolatba Hemione-val. (Fontos! Nem kell lemennetek a mélygarázsba)

Megnézem a helyszínt

A játékhoz szükséges alkalmazás:

Térkép a játékhoz

A játék időtartama:

A Horcrux megszerzése 1-1,5 óra alatt teljesíthető. Azonban nem szabunk meg időkorlátot.

Kapcsolat a varázsvilággal:

Nem működik az applikáció? Ne aggódj! Elkészítettük a játék applikáció nélküli verzióját. Sajnos így az AR élmény nem lesz elérhető számotokra de a játék izgalma megmarad és így is elégedetten, mosollyal az arcotokon fogtok hazaérni. Csak kattints a lenti gombra és már indulhat is a játék.